Better collective

 

  • Better collective
    • SICEF HAKATON 2021.
      Kompanija Better Collective d.o.o. Niš

      O kompaniji

      Better Collective d.o.o. Niš je deo danske IT kompanije Better Collective, lidera u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.

      Better Collective portfolio uključuje više od 2000 veb sajtova na preko 30 svetskih jezika, koji svakog meseca beleže preko 65 miliona poseta. Zahvaljujući svojim platformama i alatima Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama, vodeći se principom transparentnosti, koja je jedna od ključnih vrednosti kompanije.

      Better Collective su 2004. godine osnovali Jesper Segor i Kristian Kirk Rasmusen kao start-up kompaniju. Danas ima više od 750 zaposlenih u 16 kancelarija širom sveta - Kopenhagen, Pariz, Beč, Stokholm, Solun, Lođ, Krakov, Stoke-on-Trent, London, Nešvil, Fort Loderdejl, Niš i dr.

      Kancelarija u Nišu je otvorena 2016. godine, a u njoj trenutno radi više od 200 zaposlenih. Sa prosečnom starošću zaposlenih od 30 godina, Better Collective je dinamično radno okruženje koje podstiče inovativnost. Više od 33 nacionalnosti među zaposlenima čini Better Collective multikulturalnom radnom sredinom. Zaposleni u kompaniji imaju priliku da na svakodnevnom nivou sarađuju sa kolegama iz inostranstva, i da kroz upoznavanje različitih kultura i perspektiva razvijaju svoje sposobnosti.

      Benefiti rada u kompaniji Better Collective:

      ○ Privatno zdravstveno osiguranje
      ○ Fleksibilno radno vreme
      ○ 100% plaćeno bolovanje
      ○ Službena putovanja i tim bildinzi
      ○ Stalna edukacija
      ○ Besplatan obrok u kantini
      ○ Teretana i drugi sadržaji za rekreaciju u samoj kancelariji